mmmm
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR

دوره 1، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 1-16

10.30495/qafj.2021.685558

حکیمه قلعه خانی؛ معصومه حاجی رضایی؛ آرتادخت توکلی


آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران

دوره 2، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 14-23

10.30495/qafj.2022.1965979.1038

ندی کاظم؛ شریف کرار؛ عبدالهادی بشار؛ مرحب ریحان؛ مهدی حسن شاهیان


مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا

دوره 1، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 16-30

10.30495/qafj.2022.1950481.1022

راضیه بهزادمهر؛ مریم بیگمی؛ سعیده سعیدی


تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی

دوره 1، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 17-29

10.30495/qafj.2021.685559

فرزانه محمدی؛ فرخ رخ بخش زمین؛ سیدمحمدرضا خشرو


مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران

دوره 1، شماره 4، خرداد 1401، صفحه 29-50

10.30495/qafj.2022.1950064.1021

سعیده سعیدی؛ مریم بیگمی؛ راضیه بهزادمهر


گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر

دوره 1، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 31-35

10.30495/qafj.2022.1949908.1020

خدیجه سراوانی؛ انته آ رمضان نژاد؛ ایده برادران کیال


تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)

دوره 1، شماره 2، آذر 1400، صفحه 33-44

10.30495/qafj.2021.1943058.1012

بهزاد کاویانی؛ داود هاشم آبادی؛ سارا خیاطی بابایی؛ زهرا یوسفی


افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی

دوره 1، شماره 2، آذر 1400، صفحه 45-53

10.30495/qafj.2021.1944230.1015

اشرف کریمی نیک؛ بابک خیرخواه؛ حسام زنده دل مقدم


کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی

دوره 1، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 46-56

10.30495/qafj.2022.1948834.1018

علی صالحی نسب؛ آسیه صابر نژاد؛ مهدی حسن شاهیان


تأثیر ضد شیگلایی ترکیب کورکومین زردچوبه

دوره 1، شماره 4، خرداد 1401، صفحه 64-73

10.30495/qafj.2022.1956439.1027

نگین سادات میرعشقی؛ زهره جعفری؛ بهروز شجاعی سعدی