معرفي نشريه
علمی
فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، یکی از نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان)، از تاریخ 1399/9/4 بر اساس مجوز شماره 42972/73/ص/99 دانشگاه آزاد اسلامی وبا مجوز اداره ارشاد اسلامی به شماره 40408 مورخ 1399/10/3 فعالیت خود را آغاز نموده است . این نشریه مقالات علمی - پژوهشی پژوهشگران محترم که حاوی یافته های نوین در ارتباط با تولیدات کشاورزی و مواد غذایی بوده و قبلا در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی منتشر و ارسال نشده باشند را پس از بررسی و داوری به چاپ می رساند . نویسندگان محترم در نوشتن اسامی نویسندگان و وابستگی سازمانی ، دقت کافی داشته باشند زیرا پس از ارسال مقاله، امکان تغییر ترتیب، تعداد و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد . قبل از ارسال مقاله، راهنمای نویسندگان به دقت مورد مطالعه قرار گیرد.
............................................................................................................................................................................................
نوع اعتبار : علمی (دانشگاه آزاد اسلامی)
توالی انتشار: فصلنامه
میانگین زمان داوری: 2 تا 4 هفته
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
سمیه سنجری ، نفیسه جهانبخشیان * ، صدیقه سلیمانی فرد ، مریم خاکباز حشمتی ، زهرا بیگ محمدیشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
افسانه وفا ، مریم قانع * ، لاله بابائی خوشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان
مژده لشکری ، اشرف کریمی نیک * ، محمد جواد سلطانی بناوندیشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست
کاظم روغنی ، شهرزاد خرم نژادیان * ، سمیرا قیاسی ، علی دهقان بنادکیشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - راهبردهای بومیسازی سازگاری با تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمهخشک ایران
رضا فیروزی زرگر ، الهام حبیب الله ، مینا ترابی فرد * ، مهران خالصیشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجهفرنگی
سارا حسنی ، تکتم مستقیم *شماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی
ابوالفضل اسعدی دیزجی * ، حامد شیر انداز اصلی ، توحید وحدت پورشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403